Мишнић и Фуртула / - М.Нововић
17/06/2021 u 13:28 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пријем за олимпијца: Мишнић угостио Фуртулу

Сигуран сам да наши суграђани дијеле мој осјећај поноса и да ће свим срцем навијати за Данијела и остале представнике Црне Горе на Олимпијади - истакао је Мишнић

Предсједник Општине Мојковац Ранко Мишнић угостио је мојковачког олимпијца, атлетичара Данијела Фуртулу, који ће представљати Црну Гору на љетњим Олимпијским играма у Токију у дисциплини бацање диска.

-Част ми је и задовољство што ће Мојковац имати учесника на најпрестижнијем такмичењу, које је сан сваког спортисте и представља круну сваке спортске каријере. Сигуран сам да наши суграђани дијеле мој осјећај поноса и да ће свим срцем навијати за Данијела и остале представнике Црне Горе на Олимпијади - истакао је предсједник Мишнић.

Фуртула је казао да ће све урадити да достојно репрезентује црногорски спорт и Мојковац.

Изузетно сам захвалан што је Општина Мојковац, на челу са предсједником Мишнићем, препознала мој резултат и финансијски га подржала у времену када спорт, можда због свеукупне ситуације, није на врху приоритета. Трудићу се да дам све од себе, да на Олимпијади представим у најбољем свијетлу своју државу и оправдам дугогодишњи професионални рад-рекао је Фуртула.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:35