Новљани сигурни / - фото: Дан/Срђан Бољевић Ђиђо
25/09/2021 u 19:55 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радановић: Ритмом смо сломили Аполон

Први тренер Јадрана поново ротирао све ватерполисте. Матија Сладовић увјерен у свијетлу будућност

Млада екипа Јадрана не показају респект ни према коме. Ватерполисти са Шквера су у мечу са Аполоном (14:8) везали четврту побједу на квалификационом турниру за Лигу шампиона у Подгорици и још једном обрадовали тренера Петра Радановића.

Наш пливачки ритам је дошао до изражаја. Добро је што су поново сви играчи добили шансу. Ротирам све момке које имам на располагању, што за сада користе на најбољи могући начин. Здрава конкуренција је најбољи мотив за подизање форме – казао је Радановић након утакмице.

Новљани су још у петак обезбиједили пласман у другу рунду квалификација за најквалитетније европско клупско такмичења. Завјесу на групу Б ће спустити утакмицом са Орвушијем у недјељу од 10.45 часова. Мађари су прошле сезоне тек након петераца поражени у финалу Евро купа од Солнока, док у главном граду Црне Горе имају максималан учинак.

ОСЦ је озбиљна, физички доминантна екипа. Играју изузетно добро већ на старту сезоне. Даћемо све од себе, па ћемо видјети како ће се све завршити – додао је Радановић.

Осамнаестогодишњи Матија Сладовић је са три гола, уз Уроша Вучуровића, био најефикаснији актер утакмице са тимом из предграђа Атине.

Врућа је глава сада. Могу рећи да увијек дајем све од себе, првенствено за екипу. У нашем саставу има много талентованих ватерполиста. Сматрам да смо овим побједама направили добар залог за будућност, која је сигурно свијетла. Најважније је да смо изборили пролаз даље а у другом кругу ћемо видјети гдје смо у односу на још јаче екипе – закључио је Сладовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:31