Новљани потопили Будване / - фото: ВПСЦГ/Крсто Вуловић
07/11/2021 u 20:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радановић задовољан енергијом и приступом

Стратег Јадрана у дуелу са Будванима указао шансу свим ватерполистима. Домаће брине повреда Драгана Драшковића

Све тврдње актера да су ове сезоне црногорски ватерполо тимови изједначени су само празне приче, ако је судити по првим утакмицама у Купу.

Након што је Приморац преслишао Катаро, Јадран је декласирао Будву 15:5 у мечу гдје је имао и 11 голова вишка.

Мислим да резултат није реалан, било је грешака. Задовољан сам приступом и енергијом. Надам се да ћемо из утакмице у утакмицу дизати ниво игре – рекао је шеф стручног штаба Јадрана, Петар Радановић, након убједљиве побједе.

Стратег Новљана је указао шансу свим играчима.

Отворили смо добро меч и створила се прилика да сви момци добију практично исти број минута, што су искористили на прави начин. Кроз утакмице се најбоље напредује и зато је добро што су сви играли.

Радановић остаје при тврдњи да ће његовом тиму ове сезоне бити тешко да одбрани дуплу круну.

Стојим при свом ставу да су екипи изједначене. Будва је имала хендикеп са повредом Драгана Драшковића. Катаро је млада екипа, добро вођена од стране тренера Бјелобрковића, напредују из године у годину, наш вјечити ривал Приморац је такође експлозиван тим. У наставку домаћих такмичења очекујем интересантан и лијеп ватерполо – рекао је Радановић.  

Шеф стручног штаба Будвана Игор Мартиновић неће по добром памтити повратак у црногорски ватерполо. Његови изабраници су добро отворили меч, повели 2:0, али се све срушило у другој четвртини након повреде искусног Драгана Драшковића.

Подсјетићу да је ово наша прва званична утакмица, док је Јадран имао пар јаких интеранационалних провјера у којима је пружио добре партије. Борбена су екипа и показали су да и даље држе примат у нашем ватерполу – рекао је Мартиновић.

Искусни стратег се нада да повреда Драшковића није теже природе.

Драшковић је повриједио прст. Видјећемо након прегледа љекара да ли се ради о лому или ишчашењу – додао је Мартиновић.

Будвани немају императив резултата на старту сезоне.

Назначио сам одмах након доласка у клуб да је наш план да будванска дјеца добију шансу, без обзира на резултате, како би у будућности водили главну ријеч у нашем тиму – рекао је Мартиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:12