/ -Фото: Општина Бар
26/10/2021 u 18:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Раичевић са каратистима: Ваш клуб је изњедрио бројне шампионе

Млади спортисти остварили запажене резултате и освојили бројне медаље

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић примио је данас младе каратисте из Бара, шампионе са Балканског првенства у Поречу.

Традиционални пријем за каратисте Раичевић је организовао након повратка младих спортиста са овог такмичења на којем је учествовали 10 држава и готово 900 такмичара, а у оквиру карате репрезентације Црне Горе учествовало је 15 такмичара карате клуба “Бар”.

Они су остварили запажене резултате и освојили чак осам медаља, двије златне, четири сребрне и двије бронзане које су донијели у Бар.

Раичевић је честитао шампионима, истакавши да је овај успјех још један доказ вриједног и преданог рада чланова и тренера Карате клуба “Бар”, чије активности локална управа препознаје и подржава.

- Ове медаље, заслужене вашим радом и преданошћу спорту, награда су и вашим родитељима и њиховој подршци коју вам пружају. У одгоју дјеце значајан је утицај спортских активности, а то Карате клуб “Бар” итекако препознаје већ дуже вријеме, изњедривши не само бројне шампионе, већ и добре, младе људе- додао је он. 

У појединачним наступима у борбама златне медаље освојили су Аријан Аљошевић борбе и Андрија Косовић, бронзану медаљу освојила је Василиса Бујић.

У појединачним наступима у катама сребрну медаљу освојио је Алекса Шћекић, а бронзану Бењамин Аљошевић.

У екипним наступима наши такмичари су освојили 3 сребрне медаље и то женски ката тим у саставу: Хана Луколић, Сташа Петрановић и Ксенија Кнежевић и мушки ката тим у саставу: Алекса Шћекић, Алекса Барјактаровић и Хамед Еровић, док су мушки ката тим чинили сениори Владимир Мијач, Аријан Кочан и Кенан Никочевић.

Тренери карате клуба Бар који су задужени за селекцију и тренирање ових такмичара су Душица Јоветић, Едина Паљевић, Јозо Дабовић, Горан Перчобић, Стефан Гојчевић, Томислав Стевић и Алмир Цецуњанин.

Они су исказали задовољство оваквим успјесима својег тима на овом, веома захтјевном, такмичењу, али и подршком који им пружа Општина Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:10