Селектор Башић / - Фото: Одбојкашки савез Црне Горе
17/08/2021 u 18:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Селектор и одбојкаши вакцинисани пред пут у Скопље

Одбоjкашка репрезентациjа Црне Горе сjутра уjутру путуjе за Скопље, гдjе ће од 19. до 21. августа учествовати на 45. мемориjалном турниру “Бранко Хаџиилjоски – Чаjка”, а приjе поласка селектор Велjко Башић и наши одбоjкаши вакцинисани су против вируса КОВИД-19

- Селектор и играчи, од коjих су неки већ боловали, одлучили су се на таj потез како би заштитили и себе и друге од вируса коjи и даље хара читавом планетом, а захваљуjући изузетно љубазном особлjу коjе jе задужено за вакцинациjу и коjем се и овим путем посебно захвалjуjемо, све jе протекло без и наjмањег проблема - саопштено је из Одбојкашког савеза.

Послиjе два диjела припрема, првог у Пљевљима, а другог у Подгорици, први противник наше селекциjе у Скопљу биће управо домаћа репрезентациjа Сjеверне Македониjе, а меч jе на програму 19. августа од 20 часова. Наредна два дана изабраници нашег селектора Вељка Башића играће против преосталих учесника турнира – прво против Словачке (20. август, 17 часова), а посљедњег дана против Израела (21. август, 17 х).  

Након посљедњег дана такмичења, одржаће се церемониjа додjеле награда и избор наjбољих поjединаца турнира. Утакмице се играjу у дворани “Борис Траjковски”, гдjе ће учесници турнира свакодневно моћи и да тренираjу. Први тренинг наше селекциjе заказан jе за сjутра поподне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 15:47