Најмлађа црногорска ватерполо селекција / - фото: WPOLO.ME
03/07/2021 u 12:59 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Сениори мотивисали најмлађе

Ватерполо репрезентације Црне Горе састављена од петнаестогодишњака и млађих у недјељу почиње наступ на Европском првенству

Ватерполо репрезентациjа Црне Горе састављена од играча рођених 2006. и млађих у недјељу почиње наступ на Европском првенству у Португалу.

Изабраници Вељка Ускоковића ће у недјељу од 16.30 часова отворити групу А утакмицом са Русијом, дан касније ће играти са домаћинима од 19.30 сати, док ће 6. јула у 10.30 сати на мегдан Њемачкој.

Првопласирани тим ће изборити четвртфинале, док ће другопласиране и трећепласиране играти осмину финала.

Боје Црне Горе ће бранити: Данило Кашћелан, Драшко Самарџић, Данило Ступар, Тадиjа Матиjашевић, Илиjа Коjичић, Страхиња Гоjковић, Иван Марковић, Срђан Jановић, Иван Роман Рајхел, Петар Поповић, Милос Милинић, Паво Вичевић, Немања Баћовић, Никола Петровић и Никола Билафер.

Мотивисани сjаjним резултатом сениорске репрезентациjе и жељни доказивања jедва чекамо почетак Европског првенства. Ово jе прво велико такмиченjе за ово годиште и желимо да се на прави начин покажемо на европскоj сцени. Турнир у Будви jе показао да имамо право да се надамо добром резултату. Ићи ћемо корак по корак, а први jе Русиjа коjа има квалитет – казао jе Ускоковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:03