Соња Симоновска / - фото: ODBOJKA.ME
19/08/2021 u 14:59 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Симоновска на другом узастопном Евроволеју

Црногорка ће дијелити правду у групи Ц, која се игра у Задру

Jедна од наjбљих европских судиjа, Соња Симоновска, диjелиће правду на другом узастопном Европском првенству за одбоjкашице.

Баранка ће судити мечеве групе Ц у коjоj су домаћин Хрватска, Бjелорусиjа, Мађарска, Италиjа, Словачка и Шваjцарска.

Група у Задру jе одлична, крећемо данас, када jе званично отварање. Долазе предсjедник ЦЕВ-а Александар Боричић, премиjер Хрватске Андреj Пленковић са члановима кабинета. Jуче смо имали тестирање, све jе прошло супер, а сjутра сам први судиjа на мечу Мађарска – Словачка, коjи почиње у 20.30 часова. Срећна сам што сам овдjе, за мене jе велика част што ћу учествовати и представљати наш Савез – пренијела је „одбојка.ме” изјаву Симоновске.

Соња jе одавно у самоj елити европских одбоjкашких судиjа.

Осим на прошлом Европском првенству, диjелила jе правду и на ЕП за одбоjкаше 2015, на Суперфиналу Евролиге и у женскоj и у мушкоj конкуренциjи...

Због тога jе њена оцjена организациjе овогодишњег Евроволеја, бар када jе у питању група коjа се игра у Задру и те како релевантна.

Све jе лиjепо организовано, Хрвати су се потрудили да све добро функционише. Дворана „Крешимир Ћосић” jе изванредна, тако да очекуjем сjаjне одбоjкашке представе – додала је Соња Симоновска.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:13