Prof. dr Duško Bjelica / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
09/10/2024 u 11:25 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sporazum o saradnji Crnogorske sportske akademije i Kineziološkog fakulteta iz Osijeka

Profesor Duško Bjelica istovjetan sporazum prethodnih nedjelja potpisao sa dekanoma Fakulteta sporta Univerziteta iz Ljubljane i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Predsjednik Crnogorske sportske akademije, prof. dr Duško Bjelica i prof. dr Zvonimir Tomac, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta Josip Juraj Strosmajer u Osijeku potpisali su danas Sporazum o saradnji ove dvije institucije. Osječani će biti partneri u organizaciji naučne konferencije pod nazivom: ‘‘Sport, fizička aktivnost i zdravlje - savremene perspektive‘‘, koja se tradicionalno organizuje već 22. put. Ove godine u Cavtatu pored istorijskog Dubrovnika.

- Zahvaljujemo se upravi Kineziloškog fakulteta iz Osijeka što su prepoznali našu instituciju kao pouzdanog partnera, kaže prof. dr Duško Bjelica, predsjednik Crnogorske sportske akademije i jedan od urednika priznatih naučnih časopisa: ‘‘Sport Mont‘‘, koji se nalazi u prestižnoj naučnoj citatnoj bazi Scopus i ‘‘Montenegrin Jurnal of Sports Science and Medicine‘‘, koji se nalazi u najjačoj svjetskoj naučnoj citatnoj bazi WOS, što ga čini regionalno najbolje pozicioniranim naučnim časopisom iz oblasti sportskih nauka u kojima će objavljivati i naučnici iz Hrvatske.

Profesor Bjelica je istovjetan sporazum prethodnih nedjelja potpisao sa prof. dr Damirom Krpuljakom, dekanom Fakulteta sporta Univerziteta iz Ljubljane i sa prof. dr Mariom Baićem, dekanom Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DUŠKO BJELICACSA
09. oktobar 2024 11:26