Do pobjede prekidom u prvoj rundi / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
09/10/2024 u 08:56 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Todor Zečević do pobjede prekidom u Njemačkoj

Crnogorski bokser je u svojoj prvoj borbi kao profesionalac u super teškoj kategoriji u njemačkom gradu Landau pobijedio Rusa Stanislava Čulkova, koji se bori pod njemačkom zastavom

Uspješan debi na profi ringu Todora Zečevića. Crnogorski bokser je u svojoj prvoj borbi kao profesionalac u super teškoj kategoriji pobijedio Stanislava Čulkova, ruskog boksera koji se bori pod njemačkom zastavom. Borba je održana u njemačkom gradu Landau, a Zečević je do profi prvjenca došao prekidom u prvoj rundi.

-Dobro sam se pripremio u Podgorici za svoj debi na profi ringu. Iako sam dugo putovao, sve je prošlo u najboljem redu. Zadovoljan sam svojim nastupom. Ruski borac, kojem je to bila osma borba kao profesionalca je bio veoma čvrst, ali sam ga dobro analizirao, znao sam njegove mane i nakon drugog brojanja sudija je prekinuo meč, rekao je Todor Zečević, koji se nakon amaterske karijere koju je gradio u Rusiji po prvi put oprobao kao profesionalac.

Pobjeda nad Čulkovim ulila je Zečeviću dodatno samopouzdanje, tako da planira u narednom periodu da za početak napadne neku od internacionalnih titula prvaka svijeta u verzijama EBU i GBU, a onda i u nekoj od jačih verzija...Zečević je na dobro putu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. oktobar 2024 09:18