Вајперс након три године три године скину Ђер са трона / - EUROHANDBALL.COM
30/05/2021 u 19:35 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вајперс Кристијанстанд освојио Лигу шампиона

Норвешки дрим-тим је у финалу савладао Брест, резултатом 34:28 за који наступа наша Ђурђина Јауковић

Екипа Вајперс Кристианстанда освојила је рукометну Лигу шампиона за жене. Норвешки дрим-тим је у финалу савладао Брест, резултатом 34:28 за који наступа наша Ђурђина Јауковић.

Екипу Бреста предводила је Ана Грос која је постигла осам голова, док су по три пута мрежу тресле Фопа и Јауковић. За екипу Вајперса, која је нови шампион, Ела Рајстад погађала чак 12 пута и Јана Кнедликова која је погодила шест пута.

У иделаном тиму Мајда Мехмедовић

У суботу jе ЕХФ на основу гласања медиjа и навиjача изабарао идеалну поставу овосезонске Лиге шампиона. У наjбољоj екипи су голманка Амаднин Леjно из Ђера, на лијевом крилу Маjда Мехмедовић из Будућности, на лијевом беку Кристина Неагу из ЋСМ Букурешта, на средњем беку Стине Офтедал из Ђера, наjбољи десни бек jе Нора Мерк из Ваjперса, десно крило jе Викториjа Лукач из Ђера, а пивот Паулета Фопа из Бреста.

Наjбољи дефанзивац Лиге шампиона jе Едуарда Аморим Талеска, наjбоља млада рукометашица jе Хани Раjштад из Ваjперс Кристиjансанда, док jе наjбољи тренер Оле Густав Гjештад из Ваjперса.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 03:52