Са потписивања спонзорства / - Фото: Твитер
03/11/2021 u 14:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ватерполо савез добио новог спонзора

Компаниjа МТЕЛ jе нови спонзор Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе. Уговор су потписали предсjедник ВПСЦГ др Ђуро Марић и извршна директорица компаниjе МТЕЛ Татjана Мандић, на период од годину дана

Предсjедник ВПСЦГ Марић jе, након потписивања уговора, казао да jе МТЕЛ као друштвено одговорна компаниjа показала спремност да обнови приjатељством са Ватерполо и пливачким савезом и на таj начин подржи наjтрофеjниjи црногорски спорт.

- Уз броjне припреме, турнире и остале обавезе, пред нама jе jедна jако захтjевна година. Година у коjоj ћемо дати све од себе да наставимо континуитет осваjања медаља, и да се полако гради екипа за оно главно, а то су Олимпиjске игре у Паризу 2024. године. Стога, подршка Мтел-а долази у правом тренутку за наш Савез. Показали су спремност да нас подрже, иако свjесни чињенице да ми ниjесмо профитабилан спорт, али смо спорт коjи jе донио наjвише радости Црноj Гори. Наш Савез и компаниjа Мтел су и раниjе имали сарадњу, а сада jе она подигнута на jош већи ниво, уз нашу жељу да она буде до Париза и Олимпиjских игара. Поносан сам и задовољан, што jе jедна овако jака компаниjа уз наш наjуспjешниjи спорт. Надам се да ће ова сараднjа резултиртати jош бољим резултатима Ватерполо савеза - закључио jе Марић.

Извршна директорица МТЕЛ-а Татjана Мандић jе истакла да наjбољи иду уз наjбоље, зато су они из компаниjе МТЕЛ са наjбољима у црногорском спорту.

- Ватерполо репрезентациjа Црне Горе jе jедан од наjтрофеjниjих тимова и много пута су дониjели радост свим грађанима. Потписивањем уговора о спонзорству од данас у МТЕЛ-у и званично имаjу приjатеља. Ту смо да их подржимо у будућим такмичењима, а они ће нас вjеруjемо убрзо опет обрадовати неком од медаља. Наше приjатељство са Ватерполо и пливачким савезом Црне Горе почело jе jош 2007. године и од тада заjедно нижемо успjехе. Знам да броjне обавезе очекуjу како ватерполисте, тако и наше пливачке селекциjе. Свима желимо пуно успjеха, а посебно истичем да вjеруjемо у наше аjкуле коjи су како смо чули окупили сjаjан подмлађен тим спреман за нове побjеде - поручила jе Мандић.

Селектор за ватерполо Владимир Гоjковић захвалио се компаниjи МТЕЛ на спонзорству уз жељу да се сарадња настави и у наредним годинама.

- Пред нама jе година пуна изазова за наш спорт. Први пут у jедноj години имаћемо и Свjетско и Европско првенство за ватерполисте, и то у маjу у Фукуоки, и краjем августа у Сплиту. Увелико смо почели са припремама за нову сезону, jер поред ова два такмичења, учествоваћемо и у Свjетскоj лиги, а наjвjероватниjе на Медитеранским играма и Свjетском купу. Међутим, то ниjе све, наше млађе селекциjе учествоваће на три велика такмичења.Такође, пливачке репрезентациjе су већ кренуле са такмичењима у новоj сезони. Тренутно су у казанjу на Европском првенству у малим базенима, у децембру ће учествовати на Свjетском првенству у Абу Дабиjу. Jедна jако захтjевна сезона, и подршка МТЕЛ-а нам пуно значи - казао jе Гоjковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:59