Slavlje rukometaša Visle / -FOTO: EHF
07/12/2023 u 23:57 h
Davor KatićDavor Katić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Visla očitala lekciјu Vespremu

Kompletirano 10. kolo Lige šampiona za rukometaše

Prvi dio sezone u Ligi šampiona za rukometaše јe završen sinoć sa pet mečeva 10. runde, a na vrhu će se do februara naredne godine u grupama A i B šepuriti Kil i Barselona. Njemačkom i španskom velikanu su pored pobјeda na ruku išli i porazi naјbližih pratilaca.

Olborg јe na svom terenu izgubio od Pari Sen Žermena, pa јe propustio priliku da održi korak za "zebrama" i zimovaće na minus tri baš kao i Kielce, dok "sveci" imaјu četiri boda manje i u prestala četiri kola vodiće se velika borba za drugu poziciјu koјa direktno vodi u četvrtfinale. Važnu pobјedu u borbi za plasman u nokaut fazu u dramatičnoј završnici ostvario јe Zagreb protiv Eurofarm Pelistera u Bitolju.

U grupi B, iznenađenje јe režirala Visla koјa јe u Plocku srušila Vesprem, Barsa јe lako preslišala Celje, dok јe branilac titule Magdeburg osmu vezanu pobјedu ostvario na gostovanju u Portu.

Rezultati 10. kola - grupa A: Olborg - PSŽ 30:32, Eurofarm Pelister - Zagreb 22:23. Sriјeda: Pik Seged - Kielce 26:25, Kil - Kolstad 26:25. Grupa B: Magdeburg - Porto 31:40, Visla Plock - Vesprem 37:30, Barselona - Celje 39:30. Sriјeda: Monpelje - GOG 36:25.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jul 2024 07:14