Наши кик-боксери оправдали очекивања / - КБК Зета
05/06/2021 u 18:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

WAKO Grand prix БиХ: Радовићу злато, Маџаровић заустављен у финалу

Радовић је у дисциплини kick light у категорији до 57 килограма освојио златну медаљу, након што је у финалу савладао македонског борца Кадри Рафета, док је Маџаровић поражен у финалу до 67 килограма

Чланови Кик Бокс клуба Зета, Лазар Маџаровић и Матија Радовић на WAKO Grand prix БиХ постигли су значајне резултате. Радовић је у дисциплини kick light у категорији до 57 килограма освојио златну медаљу, након што је у финалу савладао македонског борца Кадри Рафета, док је Маџаровић поражен у финалу до 67 килограма. Радовић је у полуфиналу избацио Арсена Граховца члана Кик бокс клуба Вележ из Невесиња.

Маџаровић је у дисциплини low kick за јуниоре до 67 килограма, поражен у финалу од Нуха Хебибовића из Кик бокс клуба Газиjе из Сараjева.

Миодраг Крстић тренер КБК Зета је истакао је Радовић у потпуности испунио очекивања и убjедљивим побjедама у оба меча jе дошао до злата.

– Маџаревић jе по нашем мишљењу заслужио побjеду и оваj пораз у финалу ниjе реално мjерило његовог квалитета – поручио је Крстић.

Милан Јовановић, тренер КБК Зета, поручио је да сви могу бити задовољни успјехом оствареном на овом такмичењу.

– Након добрих припрема и темељног рада у претходном периоду, задовољни смо оним што jе наш клуб постигао. Сада настављамо са радом и припремама за наредна такмичења, на коjим очекуjемо jош боље и значаjниjе резултате – закључио је Јовановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:59