Новак Ђоковић / - Фото: Твитер
31/07/2021 u 17:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђоковић: Отказало ми је тијело, играо сам под љековима и ненормалним боловима

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао jе данас да jе дао све од себе да донесе своjоj земљи медаљу на Олимпиjским играма, као и да се извињава свим љубитељима спорта због четвртог мјеста

- Када си на Олимпиjским играма логично jе да желиш да даш све од себе да своjоj земљи донесеш бар jедну медаљу. Нажалост, у четири моjа наступа на Олимпиjским играма, трећи пут сам изгубио у полуфиналу. Само сам jедном освоjио бронзу. Наравно, 'само', под знацима навода, медаља jе медаља, али за неки моj стандард, очекивања и жеље то ниjе идеалан резултат - рекао jе Ђоковић, пренио jе саjт Олимпиjског комитета Србиjе.

- Извињавам се свим љубитељима спорта коjе сам разочарао, jер знам да су многи од мене очекивали медаљу, и jа сам исто - додао jе он.

Први тенисер свијета данас jе у мечу за бронзану медаљу поражен од Шпанца Пабла Каренjа Бусте са 4:6, 7:6, 3:6.

Ђоковић и Нина Стоjановић касниjе су предали меч за треће мјесто без борбе, аустралиjском пару Џону Пирсу и Ешли Барти.

- Жао ми jе и због Нине, што на краjу нисмо изашли на терен. Jедноставно, отказало ми jе тијело, потпуно. Играо сам под љековима, ненормалним боловима, исцрпљеношћу. Мени jе срце на мјесту. Дао сам све од себе. И, волим да играм за своjу земљу. То jе спорт, резултат нажалост ниjе био на моjоj страни, идемо даље -  закључио jе Ђоковић.

Ђоковић jе у своjоj кариjери освоjио jедну медаљу на Олимпиjским играма, када jе 2008. године за бронзу побиједио Американца Џеjмса Блеjка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:17