Novak Đoković sjutra na terenu / -FOTO: EPA
07/10/2024 u 17:59 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ništa od klasika u Šangaju, Koboli zakazao duel protiv Đokovića

Italijanski teniser nakon preokreta dobio Stena Vavrinku

Konačno je Novak Đoković saznao rivala u trećem kolu Mastersa u Šangaju - pobjedom nakon preokreta protiv Švajcarca Stena Vavrinke (6:7, 7:6, 6:3), meč sa osvajačem 24 grend slem titule i olimpijskim šampionom, zakazao je Italijan Flavio Koboli.

Tako će ljubitelji tenisa ostati uskraćeni za 28. klasik između Đokovića i Vavrinke, ali poraz Švajcarca koji je pred penzijom nije i neko veliko iznenađenje. Koboli je trenutno 30. igrač na ATP listi i sjutra od 12 sati i 30 minuta će imati priliku da prvi put u karijeri odmjeri snage sa najvećim teniserom koji je ikad držao reket u rukama.

U treće kolo se nakon preokreta plasirao i Danac Holger Rune, koji je bio bolji od Matea Beretinija - 4:6, 6:4, 6:3. Finalista Ju-ES opena, Amerikanac Tejlor Fric je u dva taj-brejka (7:6, 7:6) nadjačao Francuza Terensa Atmana, ulogu favorita opravdao je i Frensis Tijafo koji je preslišao Kineza Ji Žua 6:2, 6:4, dok je malo iznenađenje priredio Belgijanac David Gofan, koji je nakon preokreta savladao 18. na svijetu, Italijana Lorenca Musetija - 1:6, 7:6, 6:2.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. oktobar 2024 23:08