Нопвак Ђоковић / - Фото: Твитер
19/02/2022 u 16:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новака зову из Мајамија: Тужно је било гледати слике из Аустралије

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић у првом колу турнира у Дубаију играће против Италијана Лоренца Музетија

Још увијек је неизвјесно да ли ће српски ас учествовати на америчкој турнеји, односно на Мастерсима у Мајамију и Индијан Велсу.

Текст листа „Маjами Хералд“ бавио се ситуациjом са Новаком и турниром у њиховом граду, обjаснивши да "Ђоковић ниjе криминалац, већ паметан човјек".

- Све што нам сада треба jе да се поjаве Роџер Федерер, Рафаел Надал и Новак Ђоковић. Да, Ђоковић - пише у тексту новинарке Мишел Кауфман, преносе "Новости".

Наставила jе Американка да држи Новгакову страну и у мечу са Аустралиjанцима, коjи jе Србин недавно изгубио.

- Многи људи су незадовољни Новаком ових дана након фиjаска са визом и депортациjом на Аустралиjан опену. Нема сумње да он заслужуjе дио кривице, али заслужуjу jе и Тениски савез Аустралиjе и аустралиjска влада због лошег поступања у ситуациjи коjа jе измакла контроли. Било jе тужно видјети ТВ камере и папараце како окружуjу Ђоковићев ауто док jе ишао на саслушања, као и видјети његове мрачне фотографиjе на задњем сједишту, као да jе криминалац.

Ако се Новак поjави на Флориди, покушаће да Маjами освоjи рекордни седми пут, пошто jе тренутно изjедначен са чувеним Андреом Агасиjем. Претходно jе био наjбољи 2007, 2011, 2012, 2014, 2015. и 2016. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:43