/ - FOTO: UNSPLASH
20/10/2023 u 10:13 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Er Srbija: Obustavljaju se svi letovi ka Tel Avivu

Er Srbija nastavlja da pažljivo prati informacije u vezi sa aerodromom "Ben Gurion" u Tel Avivu i u kontaktu je sa svim nadležnim službama i organima

Srpska avio kompanija Er Srbija upravo je saopštila putnicima   da se obustavljjau svi letovi ka Tel Avivu, javlja B92.

.Počev od danas, zbog sve složenije bezbjednosne situacije u Izraelu, Er Srbija je primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva. Sledeći let planiran za nedelju, 22. oktobar 2023. godine, neće biti obavljen, kao ni svi ostali letovi do kraja novembra, a prodaja karata Er Srbije na toj liniji privremeno je obustavljena - navode u obraćanju.

Svi putnici koji imaju kupljene karte za letove do kraja novembra treba da se jave Er Srbiji i imaće pravo na punu refundaciju. Er Srbija nastavlja da pažljivo prati informacije u vezi sa aerodromom "Ben Gurion" u Tel Avivu i u kontaktu je sa svim nadležnim službama i organima.

-O ponovnom uspostavljanju letova kada se za to steknu uslovi, srpska nacionalna avio-kompanija će odmah obavijestiti javnost. Bezbjednost putnika i članova posade najvažniji je prioritet za Er Srbiju", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 13:15