FOTO: KURIR
08/10/2021 u 16:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Глумац Бане Видаковић осуђен због дроге

Током суђења, Марковић и Видаковић који су до хапшења били у пријатељским односима, пребацивали су кривицу један на другог

Глумац Бранко Бане Видаковић правоснажно је осуђен на новчану казну у износу од 100.000 динара због 4,93 грама хероина које је полиција пронашла ког њега 17. јула прошле године, пише "Курир".

Одлуком Апелационог суда, његов пријатељ, музичар Илија Марковић због трговине дрогом кажњен је са годину и шест мјесеци затвора, пошто је код њега пронађено 38,34 грама хериона, три мобилна телефона и двије вагице.

- Окривљени Илија Марковић је проглашен кривим што је 17. јула 2020. године, у стану и другим просторијама у Београду, неовлашћено ради продаје држао хероин укупне масе 38,34 грама. Полицијски службеници испред стана пришли су возилу у коме су се налазили Марковић, на мјесту возача, и Видаковић, на мјесту сувозача, показали службене легитимације и исте покушали да зауставе гласно узвикујући „Стој полиција".Марковић је возилом кренуо нагло уназад у намјери да побјегне и након пар метара ударио у друго возило, након чега се зауставио, а како није хтио да изађе из возила полицијски службеник је пришао возилу и шаком разбио прозор аутомобила - наводи се у пресуди коју је потврдио Апелациони суд.

Током суђења, Марковић и Видаковић који су до хапшења били у пријатељским односима, пребацивали су кривицу један на другог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:57