Јеремић  / Фото: Н1
10/08/2021 u 10:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јеремић: Испливаће нови докази о повезаности врха Србије са бандом Веље Невоље

То ће сигурно утицати да се промијени начин на који се Србија посматра из неких од најважнијих пријестоница у Европи, каже лидер Народне странке

Предсjедник Народне странке Вук Јеремић тврди да ће у наредним недјељама и мјесецима почети да "испливавају" нови докази о везама људи из врха државе са криминалним кланом Вељка Беливука.

Како је казао, то ће сигурно утицати да се промијени начин на који се Србија данас посматра из неких од најважнијих пријестоница у Европи и свијету, преноси Н1.

- Представници страних држава у Србији имају информације о тој повезаности, послали су извјештаје о томе и ти извјештаји ће се у септембру наћи на столовима њихових влада -додао је Јеремић. 

Према његовим ријечима, веза организованог криминала и државног врха Србије сигурно почиње да баца једно другачије свјетло на начин на који се Србија доживљава у свијету и на тумачење да је „фактор стабилности“ у региону.

- Амбасадор са којим сам имао прилику да разговарам протеклих дана рекао ми је да је јасно да је један човек убијен након што је полиција и БИА почела да прати и снима све у вези банде Веље Беливука. Пита се како је то могло да се догоди и рекао да би то у његовој земљи изазвало врхунски скандал и пад владе - истакао је Јеремић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 09:50