Nenad Periš / - FOTO: SKRINšOT
20/05/2022 u 18:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ненад Периш: Хвала Београду на великом срцу које ми је дао

Дошли смо до краја, данас одлазим са својим сином кући. Окрећем једну нову страницу живота која ће бити прожета сјећањима из Београда, тугом неизмјерном, мојим крстом на леђима, али мислим да ћу бити бољи човјек, рекао је

Ненад Периш, отац трагично настрадалог Сплићанина Матеја Периша, данас се на испраћају свога сина из Београда у цркви Светог Антуна Падованског, захвалио свим грађанима Београда и Србије, као и МУП-у.

- Хтио бих се захвалити овом приликом граду Београду, на великом срцу које ми је дао, без обзира што је мој син ту завршио овоземаљски живот. Срце који ми је Београд дао и грађани Београда и цијеле Србије ми је јако помогло да кроз ових 139 дана осјетим људску љубав, људску бригу саосјећање и све оно што човјеку у таквим тренуцима треба - казао је Периш.

Такође се захвалио МУП-у Србије који је, како је истакао,  направио огроман посао, невјероватан посао.

- И који је у сваком мом контакту са њима био прије свега људски контакт, а онда врло професионалан и онакакав какав је требало да кроз овакво раздобље прођем, а да ипак сазнам детаље који су у истрази долазили на видјело. Још једном хвала сваком полицајцу, начелнику и и свима који су учествовали у томе. Дошли смо до краја, данас одлазим са својим сином кући. Окрећем једну нову страницу живота која ће бити прожета сјећањима из Београда, тугом неизмјерном, мојим крстом на леђима, али мислим да ћу бити бољи човјек, рекао је Периш.

Подсјећамо, раније данас више десетина Београђана опростило се у цркви Светог Антуна Падованског у Београду од трагично настрадалог Сплићанина Матеја Периша, младића за којим је Београд, али и цијели регион, трагао 139 дана.

Перишу се сваки траг изгубио у ноћи између 30. и 31. децембра, када је под неразјашњеним околностима истрчао из клуба "Готик" у београдској Бетон хали.

Послије четири и по месеца, пронађен је мртав у ријеци, код Аде Хује.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:40