Nenad Periš / - FOTO: SKRINšOT
18/05/2022 u 12:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ненад Периш након проналаска тијела: Долазим у Београд, мора се упоредити ДНК

Тијело млађег мушкарца нађено је јутрос код Аде Хује, а визуелним прегледом утврђена је велика подударност са несталим Матејом Перишем.

Отац Матеја Периша, Ненад Периш, потврдио је да га је српска полиција обавијестила о томе да је у Дунаву код Ада Хује пронађено тијело младића, које по опису и гардероби одговара његовом сину.

- Мора се још упоредити ДНК, али по одјећи, пронађен младић одговара Матеју. Ето, то је оно што вам могу рећи, немам за сада ништа друго. Јако ми је тешко и очекивали смо неку сретнију информацију, али свака истина је истина и с њом се морам суочити, ја и моја породица. То је тако, даље не могу ништа казати. Јако ми је тешко. Доћи ћу за Београд - рекао је Ненад Периш, преноси Телеграф.

Како се сазнаје, како би се тачно утврдило да ли је ријеч о Матеју Перишу, ДНК-а нађеног младића упоредиће се са ДНК-а Ненада Периша, оца младог Сплићанина.

Подсјећамо, тијело млађег мушкарца нађено је јутрос код Аде Хује, а визуелним прегледом утврђена је велика подударност са несталим Матејом Перишем.

Наиме, на тијелу су исте патике, мајица, фармерке тегет боје, сребрни сат на руци и телефон у џепу, што одговара опису гардеробе коју је имао нестали Периш на себи.

(Курир.рс/Телеграф)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 12:39