/ - FOTO: D.S.
04/06/2024 u 19:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Od sjutra srpski TAG uređaj i za plaćanje putarine u Crnoj Gori

Korisnici srpskih TAG uređaja za elektronsku naplatu putarine od sjutra će moći da ih koriste za plaćanje putarine u Crnoj Gori - na autoputu Podgorica-Kolašin i tunelu Sozina, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Prekonfiguracija TAG uređaja, kako bi mogli da se koriste u Crnoj Gori, može se izvršiti registracijom na sajtu „Toll4All“ (toll4all.com/rs), dodaje se u saopštenju.

Sve informacije o načinu prekonfiguracije i registracije novog TAGA mogu se preuzeti na stranici „Toll4All“, pozivom na Korisnički centar 0800 111 004 (24/7), kao i na društvenim mrežama JP „Putevi Srbije“.

To preduzeće je podsJetilo da od jula prošle godine srpski tagovi funkcionišu u SJevernoj Makedoniji, dok se aktivno radi na povezivanju sa naplatnim sistemima u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Grčkoj, što bi trebalo uskoro da bude u funkciji.

Od aprila ove godine, svi korisnici crnogorskih TAG uređaja koji se registraciju putem linka mogu da nesmetano prolaze kroz sve naplatne stanice u Republici Srbiji bez zaustavljanja i putarinu plaćaju elektronski.

Svi korisnici registrovanih crnogorskih TAG uređaja mogu da prolaze kroz sve naplatne stanice u Srbiji

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 15:14