Тепић / FOTO: IVAN DINIć/NOVA S
25/11/2021 u 13:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потпредсједница Ђиласове странке: Ослободићемо Србију од СНС тлачитеља

У супротном, наша држава ће остати погажена, загађена, отрована и презадужена, упозорава Тепић

Потпредсједница Странке слободе и правде Мариника Тепић потврдила је за дневни лист "Нова" да ће бити носилац опозиционе листе на предстојећим парламентарним изборима у Србији, напомињући да је увјерена у изборну побједу.

У разговору за наш дневни лист, потпредсједница странке Драгана Ђиласа нагласила је да ће нестраначка личност, коју опозиција изабере за носиоца листе у Београду, бити неко на кога ће сви грађани престонице бити поносни.

- Снажно вјерујем да можемо да побиједимо и на изборима за Београд и на предсједничким, са добрим изазивачем Александру Вучићу и особом која нас може довести до другог круга, али и да на парламентарним изборима са „суперлистом“ странака и нестраначким истакнутих личности можемо да освојимо толико мандата да онемогућимо Вучића и СНС да имају својих сигурних 126 посланика- навела је она. 

Додала је да прелазе хиљаде километара мјесечно, од града до града.

- Грађани јасно траже од нас да изађемо сада на изборе, као што су прошле године тражили да их бојкотујемо. Циљ бојкота је испуњен, јер су тада цијела Србија и свијет видјели да Вучић нема већинску подршку у народу и да су му је више од 50 одсто људи јасно рекло – не. Грађани од нас сада траже да ту борбу наставимо на изборном фронту и ослободимо нашу земљу од тлачитеља. У супротном, наша држава ће остати погажена, загађена, отрована и презадужена. Јендом ријечју- нестаћемо- закључила је Тепић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 03:31