Александар Шапић / Фото: Архива
27/05/2021 u 08:08 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шапић и формално код Вучића: Бивши ватерполиста постаје потпредсједник СНС-а

Блиц пише да ће ова функција бити озваничена у суботу 29. маја на Главном одбору СНС-а

Предсједник Српског патриотског савеза (СПАС) и бивши ватерполиста Александар Шапић постаће потпредсједник Српске напредне странке (СНС), на чијем је челу Александар Вучић, пише Блиц.

То ће, како наводи овај лист, бити озваничено у суботу 29. маја на Главном одбору СНС, од када ће СПАС и формално бити дио ове оргнизације.

Kако је Блиц навео, за још неколико функционера СПАС-а резервисана су мјеста у Предсједништву и Главном одбору напредњака.

Лист прецизира да ће, поред Шапића који ће бити и члан Предсједништва, СПАС добити још два мјеста у Предсједништву као и 15 места у Главном одбору СНС.

Иако се претходних дана у јавности доста шпекулисало да Шапић преузети функцију предсједника Градског одбора СНС то се не догодити што је недавно потврдио и сам Шапић гостујући у једној телевизијској емисији.

Такође, лист наводи да, иако Шапић формално неће бити предсједник Градског одбора Београд, једно од његових задужења, као потпредсједника странке, биће координација београдским одборима са највишег партијског нивоа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:24