Дани МУП-а и полиције / - МУП Србије
20/06/2021 u 07:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Србија данас обиљежава Дан МУП-а и полиције

У склопу обиљежавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције ће коњаници Полицијске бригаде, Оркестар полиције и припадници министарства различитих организационих јединица традиционално свечано продефиловати Кнез Михаиловом улицом, саопштено је из МУП-а

Свечаним полагањем заклетве 1.337 припадника Министарства унутрашњих послова, који су примљени у радни однос у последњих годину дана, данас ће на платоу испред Палате "Србија" бити обиљежен Дан Министарства унутрашњих послова и Дан полиције.

У склопу обиљежавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције ће коњаници Полицијске бригаде, Оркестар полиције и припадници Министарства различитих организационих јединица традиционално свечано продефиловати Кнез Михаиловом улицом, саопштено је из МУП-а.

На тактичко-техничком збору на Калемегдану припадници Министарства унутрашњих послова приказаће вјештине, опрему и возила која користе у раду, а грађани ће имати прилику да се упознају са превентивним пројектима које спроводи министарство и са методама рада различитих организационих јединица полиције.

Програм ће посебно бити прилагођен најмлађима који ће уз дружење са полицајцима и игру имати прилику да се упознају са чуварима реда и мира и њиховим радом, додаје се у саопштењу.

Предсједник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће централној манифестацији поводом обиљежавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:22