Небојша Стефановић / - интернет
02/06/2021 u 13:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стефановић: Очекујем да Војнобезбједносна агенција и јединица Кобре заштите живот предсједника Вучића

Увјерен сам да ће службе предузети све из своје надлежности, да у најкраћем могућем року приведу правди лице које је пријетило предсједнику Вучићу

Предсједник  Владе и министар одбране Србије, Небојша Стефановић, најоштрије је осудио пријетње смрћу које је предсједнику Србије Александру Вучићу путем друштвених мрежа упутило лице, које је иначе на потјерници због извршења више кривичних дела, јављају Новости.рс.

- Увјерен сам да ће службе безбједности предузети све мјере из своје надлежности да у најкраћем могућем року приведу правди лице које је пријетило предсједнику Вучићу. Такође, очекујем и да наша Војнобезбједносна агенција и наша елитна јединица Кобре одмах предузму све додатне радње да живот предсједника буде максимално заштићен и да његова борба за суверену, самосталну и независну Србију, која сама доноси своје одлуке, не буде оптерећена оваквим ужасним пијретњама - рекао је министар Стефановић.

Како је истакао, овакве пријетње, посебно јер долазе од лица која су починиоци више кривичних дјела, не смију остати без најоштријег, чврстог и јасног одговора државе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:06