Тадић / -Фото: Архива
21/09/2021 u 22:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тадић: У Србији се није још појавио кандидат који би побиједио Вучића

Жао ми је, али није се појавио кандидат који би управљао дубоко криминализованом државом, поручује бивши предсједник Србије

Предсједник Социјалдемократске странке (СДС) и бивши предсједник Србије Борис Тадић изјавио је у интервјуу за новине "Нова" да му је жао што се није појавио кандидат за ког би сматрао да је у стању да побиједи актуелног предсједника Србије Александра Вучића.

На питање да ли је донио коначну одлуку о кандидатури за предсједника Србије, Тадић је одговорио "да још увијек није донео одлуку, али му је јасно да вријеме убрзано истиче".

- Жао ми је што се у међувремену заиста није појавио кандидат за ког бих сматрао да је у стању не само да побиједи Вучића, већ и да управља дубоко криминализованом државом и друштвом какве ће остати иза ове власти. Мој предлог је у сваком случају, да без обзира на број кандидата, сви истински опозициони кандидати имају координисане наступе, како би смо заједно довели до другог круга у ком бисмо онда сви стали иза опозиционог кандидата. Зато је боље да имамо више кандидата, како бисмо активирањем што ширег бирачког тијела довели до тог другог круга - рекао је Тадић за лист „Нова“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:29