/ FOTO: PRINTSCREEN/NOVOSTI
22/10/2022 u 12:32 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(UZNEMIRUJUĆE) Snimak prebijanja Lilića: Jedan napadač uhapšen, potraga za drugim

Sin bivšeg predsjednika Jugoslavije Zorana Lilića, brutalno je pretučen juče ujutru na Novom Beogradu

U koordinisanoj akciji Policijske uprave za grad Beograd i Trećeg osnovnog javnog tužilaštva identifikovana su dva muškarca osumnjičena za nanošenje teških povreda Darku Liliću, sinu bivšeg predsjednika Jugoslavije Zorana Lilića.

Uhapšen je Dejan V. i raspisana je potraga za Aleksandrom R, pišu Novosti. Video pogledajte OVDJE.

Podsjećaju, Darko Lilić, sin bivšeg predsjednika Jugoslavije Zorana Lilića, brutalno je pretučen juče ujutru na Novom Beogradu ispred Westa 65, a sada se pojavio i snimak prebijanja. Nakon što je Lilić pao na zemlju, oni ga okreću na bok i odlaze.

Iako Darko Lilić nije htio da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, u zajedničkoj akciji beogradske policije i Trećeg osnovnog tužilaštva uhapšen je Dejan V. i identifikovan je saizvršilac Aleksandar R. za kojim je raspisana potraga.

Osumnjičeni imaju dosije. Dejan V. je osuđivan zbog učešća u tuči koja je prethodila pokušaju ubistva 2019. godine ispred jednog splava na Novom Beogradu.

Protiv Aleksandra R. se vodi postupak za Ubistvo na Ada Huji 2019. godine (prvostepeno je kažnjen na 8 godina i 6 mjeseci zatvora), ali mu je ukinut pritvor i izrečena mjera zabrana napuštanja stana. Aleksandar je trenutno u bjekstvu.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 17:23