/ FOTO: IVAN DINIć/NOVA S/GORAN SRDANOV/NOVA.RS
07/12/2021 u 16:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Петар Божовић одбрусио Брнабићки: Спрдају се с тобом

Ти, дјевојко, жено, не знаш ништа о фашизму, поручио је глумац премијерки

Чувени глумац Петар Божовић прокоментарисао је изјаву премијерке Србије Ане Брнабић, која је еколошке протесте грађана у Србији описала као “невиђен фашизам и деструкцију”.

Глумац се обратио предсjедници Владе, савjетујући је да престане да говори о стварима о којима нема појма, јер дjелује неозбиљно и оставља простор другима да се "спрдају с њом".

- Она је ипак на великом положају и не би смјела да такве изјаве, које свакоме дају простор да се са тим, малтене спрда. То је неозбиљно, као што је неозбиљна њена изјава, после ових протеста, да је то примjер такве деструкције. Шта је рекла на крају – фашизма - препричао је Божовић реакцију Брнабић након првог протеста, одржаног у суботу, 27. новембра.

Подсjећања ради, шефица српске владе је тада, без имало устезања, не размишљајући превише о речима које изговара, окарактерисала протесте грађана, незадовољних усвојеним законима о експропријацији и референдуму, као “деструкцију и фашизам на дjелу”.

-Оно што смо могли данас да видимо је деструкција и фашизам на делу. И да поновим, деструкција и фашизам на делу. И добро је што се полиција склонила, што су се помјерили да људи виде тачно о чему се ради, да наши грађани виде о чему се рад. Да имате овакву деструкцију и овакав фашизам, да вам неко каже где смијете, а гдје не смијете да идете, и кад смијете и кад не смијете да идете, то Србија још увијек није видјела-поручивала je Брнабић уочи великог скупа напредњака у Арени.

Због ове изјаве премијерке, која је дио грађана своје земље назвала фашистима, реаговао је легендарни глумац, који је сугерисао премијерки да не говори о “стварима о којима појма нема”.

-Ти, дјевојко, жено, не знаш ништа о фашизму. Не знаш ништа ни о војном комунизму и немој да причаш те ствари, бре. Ти си премијерка, ко ће теби да вјерује после? Kо ће да ти вјерује кад причаш ствари које не би ни загрижени, ситни политичар изјављивао да би се увукао странку- поручио је Божовић,

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:23