Булајић / Фото: Твитер
21/06/2021 u 10:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Српска водитељка: Бавимо се Црногорцима, па смо заборавили на Палму

Kога мрзимо овог викенда? Црногорце - забили су нам нож у леђа, издали нас и прогласили нас геноцидним народом, казала је Булајић иронично.

Новинарка ЊузМакс Адриа Телевизије Жана Булајић у свом коментару на овој телевизији оправдава црногорске посланике који су донијели Резолуцију о Сребреници на сједници Скупштине. 

- Kога мрзимо овог викенда? Црногорце - забили су нам нож у леђа, издали нас и прогласили нас геноцидним народом- казала је Булајић иронично. 

Она је подсјетила да министар полиције Александар Вулин већ пријети да ће све оне који су гласали за резолуцију о Сребреници зауставити на граници.

- А шта је заправо кривица Црногораца? У спорној резолуцији пише да су за Сребреницу криви појединци, а не народ. Црногорска резолуција пише да осуђује сваког ко геноцид припише српском или било ком народу. Што се ми у Србији уопште бавимо њима? Ми проблема немамо, па бисмо да уређујемо и комшијама по кући. Економски смо џин, а кад дође Рио тинто бићемо још богатији. Заборавили смо и Палму, а за скупштинску говорницу нам је дошао осуђени силоватељ Симо Спасић. Главу горе, све ћемо ријешити, поручује наш Бетмен и Супермен предсједник Вучић- поручила је Булајић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 13:46