/ Фото: Србија Данас
01/08/2021 u 21:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић подноси пријаву против самог себе: Због Веље Невоље идем на полиграф

Зна народ ко је стао мафији за врат и ко је тај који се супроставља мафији, каже предсједник Србије

Предсједник Србије Александар Вучић најавио је да ће због случаја Вељка Беливука, званог Веља Невоља он и  мкинистар унутрашњих послова Александар Вулин поднијети кривичну пријаву против самих себе.

Како је казао у интервјуу за РТС, на тај начин би одговорили на „све лажи припадника мафијашког клана“, али, како је рекао и тајкунских политичара.

- Донијели смо одлуку. Сјутра ћемо, као и у случају Јовањица, поднијети кривичну пријаву против нас. Наћи ћемо неког од наших колега то да уради, како би изнијели све што су рекла та лица, али и тајкунски политичари - објаснио је Вучић.

Вучић је нагласио да су он и Вулин спремни да одговарају на сва питања.

- Спреман сам себе да унизим на такав начин да одем на полиграф. Надам се да ће потом неки други смјети да оду на детектор лажи како би одговарали на питања о својим лажима и пљачкању народа - рекао је он. 

Поручио је да ће се након тога све лажи распршити.

- Зна народ ко је стао мафији за врат, ко је тај који се супроставља мафији, а ко је мета, и ко је помињан, као и ко је главни кривац за потпуну пропаст мафије. Такође и коме је најважнији интерес грађана, а то је да немамо таква убиства и да мафије не буде - рекао је предсједник Србије.

Подсјетимо, велику помпу у јавности направио је транскрипт изјаве Беливука на саслушању у тужилаштву који тврди да су Вучић и његови сарадници од њега тражили више услуга и да су се састајали. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:04