Aleksandar Vučić / rts
07/07/2024 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vučić povodom prijetnji njegovom sinu: Borićemo se i izboriti za normalnu Srbiju, oglasilo se i Tužilaštvo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je, povodom pretnji opozicionog političara i novinara Srđana Škora upućene Danilu Vučiću, da javnost, tužioci i policija godinama ćute na izgovorene laži i poručio da će se boriti i izboriti za normalnu Srbiju.

- Godinama izgovaraju najgore i najteže riječi. Ćuti javnost, ćute tužioci, policija, sudovi. Danas su rekli da će uranijumom da posipaju mog sina. Nije više dijete, ali će uvijek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem djetetu u Srbiji. Borićemo se i izboriti za normalnu Srbiju - napisao je predsjednik Vučić na Instagram nalogu.

Vučić je uz objavu postavio i fotografiju sa sinom Danilom.

Srđan Škoro je u emisiji KTV rekao "da bi Danilo Vučić, kako bi dao doprinos Srbiji, trebalo o svom trošku i bez obezbjeđenja da ode u Majdanpek i na Kosovo i Metohiju, ali i u rudnik litijuma da bi pokazao da taj metal nije štetan".

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Prvom osnovnom javnom tužilštvu da formira predmet i ispita da li u navodima Srđana Škora ima elemenata krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu predsjednika Republike Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Kako je rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, naloženo je da se "pribavi snimak emisije emitovane na televiziji KTV u kojoj je S. Š. juče iznio sporne navode u vezi sa predsjednikom i njegovim sinom, kao i da se preduzmu druge odgovarajuće radnje u cilju davanja ocjene da li u tim navodima ima elemenata krivičnog djela".

Pomenuta emisija zrenjanjnske televizije KTV snimljena je u studiju koji se nalazi u opštini Palilula.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:02