/ FOTO: YOUTUBE ALEKSANDAR VUčIć
30/10/2022 u 13:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: U odbrani svog naroda i nacionalnih interesa Srbija ne želi da se sklanja

Nedelja ispunjena važnim razgovorima sa partnerima iz Njemačke, Ruske Federacije, Republike Koreje, NATO i EU, ali prije svih, sa predstavnicima našeg naroda sa KiM i iz regiona, naveo je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" novi video snimak sa najvažnijim događajima prethodne nedelje, navodeći kao najvažnije razgovore sa srpskim narodom sa Kosova i iz regiona. 

"Nedelja ispunjena važnim razgovorima sa partnerima iz Njemačke, Ruske Federacije, Republike Koreje, NATO i EU, ali prije svih, sa predstavnicima našeg naroda sa KiM i iz regiona", naveo je Vučić, piše Kosovo onlajn.

Vučić je rekao da je u ovoj nedelji Srbija dobila i novu Vladu kojoj je poželio uspjeh u borbi za napredak i zaštitu nacionalnih interesa države i srpskog naroda. 

"I dok radimo i gradimo svaki pedalj ove naše lijepe zemlje, sa istom odlučnošću nastavljamo da se borimo za mir i stabilnost, koji su preduslov svakog napretka. U odbrani svog naroda i nacionalnih interesa, Srbija nema gdje, niti želi da se sklanja. Zato ćemo uvijek pružiti ruku i ići naprijed. Neka živi Srbija!", poručio je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:04