Ски центар Колашин 1600  / - фото: твитер
11/02/2022 u 21:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Од уторка нова жичара у Ски центру Колашин 1600

Иако је остало још доста до краја зимске сезоне, овогодишња се већ сада може прогласити најуспјешнијом од отварања Ски центра Колашин 1600, казали су

Ски центар Колашин 1600 прошириће капацитете од 15. фебруара, са још једном жичаром. Како истичу у Скијалиштима Црне Горе, од уторка ће свим посјетиоцима бити доступна К7 жичара која доноси нових 10,5 км стаза за љубитеље зимских спортова.

У саопштењу напомињу, да Ски центар Колашин 1600 биљежи изванредне резултате када је у питању овогодишња зимска сезона, са рекордним бројем посјета, продатих ски пасова, али и карата за панорамске вожње.

- Иако је остало још доста до краја зимске сезоне, овогодишња се већ сада може прогласити најуспјешнијом од отварања Ски центра Колашин 1600, како по бројкама тако и по побољшању квалитета пружања услуга, доступних садржаја и инфраструктуре. Оно што ће сезону учинити беспрекорном је и отварање нове К7 жичаре, која ће повећати дужину доступних стаза за 10,5км. Важно је напоменути да су сјајни резултати створили предуслове да се двије жичаре Ски центра Колашин 1600 могу користити са стандардним ски пасовима, али и сезонским - без додатних трошкова. У случају да се посјетиоци одлуче за обједињену понуду и коришћење наше и инфраструктуре Ски центра Колашин 1450 формирали смо приступачну цијену којом смо конкуретни и ван Црне Горе - поручују у Скијалиштима.

Како објашњавају, нова К7 је шестосједна жичара капацитета 2.600 скијаша на сат и представља најсавременији производ аустријске компаније "Доппелмаyр“, а опремљена је гријачима сједишта, системима за озвучење и видео надзором, wи-фи системом, инфо таблом и капијама за контролу пролаза скијаша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 23:35