AIR MONTENEGRO / - FOTO: LAZAR RUŽIĆ
27/06/2024 u 13:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Specijalna ponuda Air Montenegra: Do Beograda za 45 eura, do Ljubljane 59 eura

Nacionalni avio-prvoznik, Air Montenegro, pripremio je specijalnu ponudu za nezaboravno ljeto.

- Vrijeme godišnjih odmora se bliži, a vi još nijeste odlučili gdje ljetovati. Air Montenegro će vam ponudom karata po specijalnim cijenama pomoći u tom izboru. Bez obzira na to da li ste ljubitelj opuštanja na pješčanim plažama, aktivnog odmora, ili pak uživate u istraživanju evropskih metropola, Air Montenegro vam omogućava da se bez planiranja mjesecima unaprijed, po povoljnim cijenama, prepustite ljetnjoj avanturi - naveli su iz avio-kompanije.

Air Montenegro je za putovanja od 1. jula do 26. oktobra za putnike pripremio specijalne cijene karata, pa se ka Ljubljani može letjeti po cijeni karte od 59 eura u jednom smjeru, dok cijena karte po smjeru za Beograd iznosi svega 45 eura.

- Karte za Frankfurt i Bratislavu dostupne su već od 69 eura po smjeru, dok ljubitelji istoka imaju priliku da ka Izmiru i Istanbulu lete po cijeni od 79 eura po smjeru - precizira se u saopštenju.

Specijalne cijene odnose se na karte kupljene od danas do 9. jula, a uključuju sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

- Požurite i iskoristite specijalnu ponudu za nezaboravno ljeto. Posjetite naš sajt www.airmontenegro.com, provjerite dostupnost karata i osvježite svoje ljeto uz destinacije Air Montenegra - navodi se u saopštenju.

Broj karata po specijalnim cijenama je ograničen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 13:32