foto: Vlada / - FOTO: VLADA
23/08/2023 u 15:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Bezbjednost u Crnoj Gori na zadovoljavajućem nivou

On je ugostio danas u svom kabinetu predsjednika Sindikata Uprave policije Crne Gore Mladena Šuškavčevića

Bezbjednost u Crnoj Gori je na zadovoljavajućem nivou, a poboljšan materijalni status policijskih službenika jedan je vid zahvalnosti za sigurnost i bezbjednost koju svi građani Crne Gore svakodnevno osjećaju, poručio je predsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je ugostio danas u svom kabinetu predsjednika Sindikata Uprave policije Crne Gore Mladena Šuškavčevića. 

Na samom početku razgovora Šuškavčević se zahvalio Abazoviću i ministru unutrašnjih poslova Fillipu Adžiću na svemu što su zajedno uradili u cilju poboljšanja materijalnog statusa zaposlenih u Policiji.

- Danas možemo slobodno konstatovati da je bezbjednost u Crnoj Gori na zadovoljavajućem nivou, poručio je premijer.

Ističući da je Sindikat Uprave policije nailazio samo na podršku od čelnika i članova 43. Vlade, predsjednik Sindikata UP je izrazio očekivanje da će od Vlade dobiti pomoć i u rješavanju stambenog pitanja zaposlenih u Policiji.

- Naš Sindikat je do sada izgradio više od 570 stanova za naše zaposlene i neće se tu zaustaviti, poručio je Šuškavčević dodajući da postoje planovi i lokacije u više crnogorskih opština gdje bi se uz pomoć Vlade moglo uskoro početi sa radom.

- Vlada ima dobru volju da pomogne i pomoći ćemo šta god budemo mogli. Mi bi voljeli da ljudi dobiju krov nad glavom, jer su to i zaslužili, zaključio je premijer Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 18:25