ОКУПЉЕНИ ГРАЂАНИ НА ГАЗИМЕСТАНУ/ - ФОТО: РТС
28/06/2021 u 23:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Амбасада Црне Горе на Косову: Учинићемо све да заштитимо ухапшеног држављанина

Амбасада Црне Горе на Косову предузеће све потребне активности у правцу заштите црногорског држављанина, наводе у саопштењу

Министарство вањских послова Црне Горе реаговало је синоћ поводом јучерашњег хапшења  младића из Црне Горе на Газиместану.

(ВИДЕО) На Газиместану косовска полиција ухапсила Подгоричанина

-Поводом данашњег случаја привођења младића из Подгорице на Газиместану, Министарство вањских послова информише јавност да је Амбасада Црне Горе у Приштини контактирала косовске власти. Од надлежних органа Косова, обавијештени смо да се тренутно предузимају све неопходне активности на расвјетљавању случаја и да ће младићу бити обезбијеђена правна помоћ. Амбасада Црне Горе ће наставити интензивну комуникацију у циљу придобијања више информација, о чему ће јавност бити благовремено информисана. Овом приликом, позивамо све политичке актере да од поменутог случаја не праве још један полигон за политичке обрачуне, већ да дозволе, како црногорским, тако и косовским институцијама да ураде свој дио посла. Амбасада Црне Горе на Косову предузеће све потребне активности у правцу заштите црногорског држављанина-наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 17:33