Бечић и Алџавран посадили стабло маслине / - фото: Скупштина Црне Горе
17/07/2021 u 15:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић и Алџавран посадили стабло маслине испред Скупштине

Бечић jе казао да стабло маслине представља симбол вjечног приjатељства између Црне Горе и земаља учесница данашњег засиjедања

Црна Гора и Скупштина су партнери за промовисање и његовање свих вриjедности на коjима почива Глобални савjет за толеранциjу и мир, поручио jе предсjедник парламента Алекса Бечић.

Како jе саопштено из Скупштине, Бечић и предсjедник Глобалног савjета за толеранциjу и мир Ахмед Мохамед Алџарван су, након одржаног шестог пленарног засиjедања Међународног парламента за толеранциjу и мир, посадили стабло маслине испред зграде црногорског парламента.

Бечић jе, обраћаjући се присутнима, казао да стабло маслине представља симбол вjечног приjатељства између Црне Горе и земаља учесница данашњег засиjедања и да су из црногорског парламента у свиjет послате поруке неопходности дуготраjног мира и толеранциjе.

– Црна Гора и Скупштина Црне Горе представљати партнера за промовисање и његовање свих вриjедности на коjима почива Глобални савjет за толеранциjу и мир – рекао jе Бечић.

Алджарван jе казао да се током посjете Црноj Гори увjерио у гостопримивост и мирољубивост црногорског народа и да ће те утиске ширити даље у свиjет.

Он jе поручио да ће стабло маслине коjе jе посађено испред зграде црногорског парламента са годинама расти, баш као што ће “расти и приjатељство између Црне Горе и земаља овогодишњег засиjедања”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:29