Aleksa Bečić / Demokrate
30/08/2024 u 13:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Bečić: Na današnji dan Crna Gora udahnula slobodu i demokratiju

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da je danas veliki dan - istorijski. Na današnji dan Crna Gora je udahnula slobodu i demokratiju.

- Ponosan na godine i decencije teške gandijevske opozicione borbe i veliku žrtvu koja je dovela do pobjede 30. avgusta. Ponosan što sam predvodio jednu od tri pobjedničke izborne liste tog dana i nakon toga izborom za predsjednika SkupŠtine postao prvi izabrani državni funkcioner nakon istorijske smjene vlasti - kazao je Bečić.

On je, takođe, kako je kazao, ponosan što su izbori u Crnoj Gori postali praznici demokratije.

- Ponosan što se ljudi slobodno opredjeljuju. Ponosan na istorijske rezultate postignute na polju ekonomsko-socijalne politike i borbe protiv organizovanog kriminala. Ponosan što mafiji svakim danom pokazujemo da državu nikada više neće ponižavati i pobjeđivati. Ponosan na dobijanje IBAR-a i ubrzanje evropskog puta - naveo je Bečić.

Milatović: Crna Gora slobodnija i bezbjednija nego prije četiri godine

Predsjednik Demokrata je kazao da nastavljaju zajedničku misiju, jer stati neće dok Crna Gora ne postane 28. članica EU.

- Nastavljamo da pišemo pobjednučku istoriju naše domovine! Srećan 30. avgust, dan slobode i demokratije - kazao je Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:17