Иван Брајовић / - Иван Брајовић
08/12/2021 u 18:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брајовић: Даниловград је град великих потенцијала

Како је навео, даљом валоризацијом свих потенцијала којима даниловградска општина обилује, као и заштитом ријеке Зете, бисера ове општине, ствараће се бољи услови за живот свих који живе у Даниловграду

Предсједник Социјалдемократа Црне Горе, Иван Брајовић, честитао је становницима и локалном руководству Дан општине Даниловград који се обиљежава 9. децембра.

 - 9. децембар, Дан ослобођења , свједочи о борби часних Даниловграђана  за слободу и идеале у које су вјеровали. Наши преци су били спремни и положили су своје животе да бисмо ми, њихови потомци, живјели слободно. А на нас су те идеале пренијели да их и данас, у миру, морамо чувати и за њих се борити - навео је он.

Брајовић је додао да је Даниловград је град великих потенцијала.

 - Географски положај,  ријека Зета Бјелопавлићка равница, манастири Ждребаоник и Острог, као и чињеница да се налази измедју два највећа града у земљи, од којих је један Главни град, чине Даниловград изузетно погодним мјестом за живот. Наставак развоја саобраћајне инфраструктуре, првенствено булевара до Подгорице, од великог је значаја за наш крај - додао је он.

Како је навео, даљом валоризацијом свих потенцијала којима даниловградска општина обилује, као и заштитом ријеке Зете, бисера ове општине, ствараће се бољи услови за живот свих који живе у Даниловграду.

 - А наш град ће, увјерен сам, заузимати значајно мјесто, како на туристичкој, тако и на привредној мапи Црне Горе. У то име, честитам вам 9. децембар, Дан општине Даниловград - наводи Брајовић у честитци. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:53