Veb samitu u Lisabonu / - PG BIRO
02/11/2022 u 14:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Crnogorska delegacija na Veb samitu u Lisabonu

Oni će se predstaviti na toj konferecniji zahvaljujući podršci Glavnog grada i ICT klastera Corteks

Najveća tehnološka konferencija na svijetu, Veb samit zvanično je otvoren u utorak u Lisabonu, na kojem će svoje ideje predstaviti osam crnogorskih start up-ova.

Oni će se predstaviti na toj konferecniji zahvaljujući podršci Glavnog grada i ICT klastera Cortex.

“Ovaj značajan događaj pruža mogućnost za saradnju sa ljudima iz čitavog svijeta, kao i dodatnu edukaciju u oblasti najsavremenijih tehnoloških dostignuća i kroz dijeljenje pozitivnih iskustava, otvara mogućnost za dodatnu podršku daljeg razvoja crnogorske StartUp zajednice”, navodi se u saopštenju.

Teme koje su obilježile otvaranje najvećeg tehnološkog događaja su brojne, između ostalih i kriptiovalute, a najveću pažnju izazvao je izvršni direktor kompanije Binance, Changpeng Zhao, koji je govorio upravo o kriptovalutama, ali o značaju razvoja društvene platforme Twitter.

“Crnogorsku delegaciju očekuje tri dana networking aktivnosti i mnogo zanimljivih predavanja, te se nadamo da će iskoristiti što više mogućnosti koje pruža Veb samit”, rekli su iz PG Biroa.

Dobitnici konkursa za podršku start up zajednici, koji se ove godine predstavljaju u Lisabonu su Prezla, Flash, Dixi Digital, Spectro, Medpack, Flourish, Guidi i Tiramisu act.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 04:40