Смиљка Кадовић уручује кључеве стана добитници Јовани Велимировић / -Лазар Ружић
04/09/2021 u 21:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Добитница суперпремије: Незабораван моменат када добијам кључеве стана од "Дана"

Био је то тренутак за памћење... На лицу Јоване Велимировић, добитнице суперпремије - стана у Подгорици - у нашој наградној игри "Дан по дан шанса за стан", у секундама су се смјењивали невјерица, изненађење, задовољство, срећа. Тренутак кад је преузела кључ од стана из руку директорице маркетинга Смиљке Кадовић никада неће заборавити.

– Никад нећу заборавити овај моменат. Од тренутка кад ми је Исак Шабановић саопштио да сам добила стан, стално се борим да прихватим ту чињеницу. Сада сам сто посто схватила да је стан мој – каже Јована која је у свој стан отишла са екипом "Дана" и у пратњи вјереника Недељка Фурулије.

Чини се да богиња Талија овог пута није погријешила ни за милиметар. Јер, гледајући овај млади заљубљени пар, очигледно је да стан није могао доћи у боље руке.

Јована и Недељко, плијене својом приврженошћу и усклађеношћу, (у шта се екипа "Дана" увјерила),а ускоро ће и крунисати своју љубав. Наиме, 19. септембра Јована и Недељко ће стати пред олтар и размијенити брачне завјете.

Како Јована истиче, ово јој је најбољи поклон за свадбу. Поклон који није могла ни у сну уснити.

Узбуђења није изостало ни кад су Јована и Недељко кренули у обилазак стана. Емоције су се могле готово дохватити руком. Ови млади људи из Херцег Новог поред завршних припрема за своје свадбено весеље, већ мјесецима вриједно раде и на свијању породичног гнијезда у граду гдје живе и раде.

Послије тихих уздаха, који су се гушили у осмјеху и покојој сузи радосници, која само што није канула низ образе Јоване и Недељка, загрљени су обилазили стан који ће сачувати за своју дјецу.

– Одушевљена сам... предивно је... – понављала је Јована.

image

Радовала се првом уласку у стан који је добила у наградној игри "Дан по дан - шанса за стан"

-Лазар Ружић

"Након шест мјесеци дружења са читаоцима учесницима наградне игре, узбуђења и ишчекивања коме ће припасти суперпремија, и пошто смо упознали добитницу Јовану Велимировић, убијеђени смо да је срећа закуцала на права врата!

Ни Недељко није крио одушевљење.

– Заиста је одличан. Као по мјери... Ни сада не могу да вјерујем какву смо срећу имали – каже он.

Започели су да зидају кућу, па је стан који су добили у нашој наградној игри вјетар у леђа њиховој срећи и потврда да од животних планова и породице никада не треба одустајати. Јер, у времену у којем се живи неслућено брзо љубав и приврженост итекако имају смисла.

image

Смиљка Кадовић са Јованом Велимировић и Недељком Фурулијом

-Лазар Ружић

Након шест мјесеци дружења са читаоцима - учесницима наградне игре и узбуђења и ишчекивања коме ће припасти суперпремија, и пошто смо упознали добитницу Јовану Велимировић, убијеђени смо да је срећа закуцала на права врата!

С.Ћ. - Д.Љ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:47