Čestitika Ministarstva javne uprave / - MJU
09/12/2023 u 08:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dukaj: Danilovgrad se može ponositi svojom baštinom i znamenitim istorijskim i kulturnim vrijednostima

Rukovodni tim Danilovgrada pokazuje da umije podržati kako poljoprivredu, tako i tehnološke inovacije sa posebnim akcentom na podršku mladih, kazao je ministar javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 9. decembar, Dan opštine Danilovgrad, predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću i predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, kao i svim građanima ovog grada.

- Danilovgrad se može ponositi svojom baštinom i znamenitim  istorijskim i kulturnim vrijednostima. Ova Opština preduzima konkretne korake za modernizaciju i poboljšanje efikasnosti lokalne samouprave, što je i prepoznato u Ministarstvu javne uprave - istakao je Dukaj.

Ministar je u čestitki naveo da rukovodni tim Danilovgrada pokazuje da umije podržati kako poljoprivredu, tako i tehnološke inovacije sa posebnim akcentom na podršku mladih. Zapažen je njihov potencijal za pisanje i realizaciju dobrih projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije. Uvjeren sam da će valorizacijom brojnih potencijala, kako ljudskih tako i prirodnih, opština Danilovgrad dostići razvojne transformacije, koje će građanima omogućiti bolje i naprednije uslove za život.

- Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Danilovgrad u oblasti reforme javne uprave, a sve u cilju unapređenja kvaliteta života. Uz najljepše želje vama, svim građankama i građanima Opštine Danilovgrad, još jednom čestitam 9. decembar - kazao je Dukaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 22:39