Maraš Dukaj / foto: Rade Koprivica
17/07/2022 u 11:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dukaj: Pred Andrijevicom stoji jasna vizija dinamičnog procesa i modernizacije lokalne uprave

Opština Andrijevica zahvaljujući prirodnim potencijalima, ima predispozicije za privlačenje investicija i valorizaciju brojnih resursa kojima raspolaže, navodi se u čestitki Maraš Dukaja

Ministar javne uprave Maraš Dukaj uputio je čestitku u svoje ime i u ime javne uprave građankama i građanima Andrijevice i njihovom predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, čestitajući im najsrdačnije 17. jul, Dan opštine.

- Opština Andrijevica zahvaljujući prirodnim potencijalima, ima predispozicije za privlačenje investicija i valorizaciju brojnih resursa kojima raspolaže. Na tom putu razvoja, Ministarstvo će biti posvećen partner u svim vašim inicijativama i projektima, koji će podići nivo kvaliteta i rada lokalne uprave za dobrobit i unapređenje uslova života građanki i građana u opštini pod Komovima - navodi se u čestitki ministra Dukaja. 

Uz iskreno uvjerenje da pred Andrijevicom stoji jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave čestitam vam Dan opštine, zaključuje se u čestitki koju je Ministar javne uprave uputio povodom Dana Opštine Andrijevica.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:19