/ - Мило Ђукановић
22/03/2022 u 09:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић: Влада одавањем почасти да искаже поштовање према 2.696 грађана који су изгубили битку са Ковидом

Ђукановић је казао да је и ове године подржао иницијативу активисте за људска права Александра Зековића да се 22. март прогласи Даном жалости и Даном националног сјећања на све жртве коронавируса у Црној Гори

Очекујем да Влада Црне Горе адекватним одавањем почасти изкаже неопходно поштовање према 2.696 грађана Црне Горе који су изгубили битку са Цовидом, казао је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић.

- Породицама које су у протекле двије године тешке борбе са Цовидом остали без својих најмилијих, још једном упућујем изразе саучешћа и саосјећања -истакао је предсједник државе.

Ђукановић је казао да је и ове године подржао иницијативу активисте за људска права Александра Зековића да се 22. март прогласи Даном жалости и Даном националног сјећања на све жртве коронавируса уЦрној Гори.

- На данашњи дан је важно сјетити се жртава, али и учити из онога што се догодило - поручује Ђукановић.

Подсјећамо, на данашњи дан, прије двије године у Црној Гори регистрован је први смртни случај усљед заразе коронавирусом. Од тада до данас укупан број смртних случајева повезаних са ЦОВИД-19 инфекцијом достигао је чак 2.696.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 12:22