Danijela Đurović / foto: Twitter
16/07/2023 u 11:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đurović: Doprinijeti da Andrijevčani svoju budućnost grade u rodnom mjestu

Upućujem srdačne čestitke povodom 17. jula, Dana opštine Andrijevica, i podsjećam da su privrženost antifašističkim vrijednostima i crnogorskoj slobodarskoj tradiciji jedna od najvažnijih odrednica andrijevačkog kraja, kazala je Đurović

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je 17. jul, Dan opštine Andrijevica, predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

„Upućujem srdačne čestitke povodom 17. jula, Dana opštine Andrijevica, i podsjećam da su privrženost antifašističkim vrijednostima i crnogorskoj slobodarskoj tradiciji jedna od najvažnijih odrednica andrijevačkog kraja. Zbog toga se i danas, 82 godine od izbijanja opštenarodnog ustanka u Crnoj Gori, s posebnim pijetetom sjećamo onih koji su položili živote za oslobođenje grada i cijele zemlje”, kazala je Đurović.

Ističe da je odgovoran i proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih materijalnih i prirodnih resursa, podržan adekvatnim investicionim programima, preduslov ekonomskog oporavka i dinamičnog rasta i razvoja Andrijevice.

„Samo ozbiljnim pristupom možemo stvoriti nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u privredne grane koje su od vitalnog značaja za razvoj ove opštine, što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti da Andrijevčani svoju budućnost grade u rodnom mjestu“, istakla je Đurović u čestitki.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 04:10