Зграда УДГ / - IVAN PETROVIC IPE
10/09/2021 u 19:13 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Епидемиолошка ситуација помјерила почетак академске године на УДГ-у

Из ове образовне установе наводе да, прва група 20. септембра почиње наставу у згради, док друга група прати наставу онлајн

Почетак академске године на Универзитету Доња Горица, помјерен је сходно новонасталоj ситуациjи, па ће настава за студенте и студенткиње прве године почети орjентационом наставом, коjа ће бити одржана 16. и 17. септембра, стоји на сајту ове образовне установе.

Како истичу из УДГ-а детаљне агенде орjентационе наставе по студиjским програмима биће обjављене у недjељи одржавања исте.

– Настава за студенте и студенткиње друге и треће године ће почети у понедjељак, 20. септембра. У току зимског семестра студиjске 2021/22. године, на Универзитету Доња Горица, биће организована хибридна настава. Односно, дио предавања биће организован на класичан начин уживо у згради, а дио онлајн. Студенти и студенткиње су, по факултетима, подиjељени у двиjе групе. Док прва група има наставу у згради, друга група има наставу онлајн, и обрнуто. Ротирање група се врши на недjељноj основи, односно студенти ће недjељу дана пратити наставу у згради, недjељу дана онлајн и тако редом – наводи се на сајту УДГ-а.

Из ове образовне установе наводе да, прва група 20. септембра почиње наставу у згради, док друга група прати наставу онлајн.

– Од 27. септембра друга група има наставу уживо, док прва група има онлајн наставу. Орjентациона настава за студенте и студенткиње прве године 16. и 17. септембра ће за све студиjске програме бити одржана уживо, односно у згради Универзитета. У првоj групи су факултети ФМЕФБ, ФИСТ, ПМБ, Политехника, Вател, Факултет примиjењених наука (сви студиjски програми), Кинеске студиjе (I и III година). У другоj групи су факултети ФПН, ХС, ФКТ (општи смjер и Вател), ФУ, ФПТБХЕ, ФДМ, ФСМ, Кинеске студиjе (II година) и Филолошки факултет – наводе са Универзитета Доња Горица.

Распореди предавања ће бити обjављени на саjтовима факултета приjе почетка наставе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:27