Photo by Max Kukurudziak on Unsplash-ilustracija
30/06/2021 u 17:32 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Фармаци: Пожар захватио возило и бараку, нема повријеђених

Подсјећамо грађане, да ће у свим случајевима гдје постоји најмања сумња у вези са начином настанка пожара бити предузете мјере и радње на утврђивању одговорности, наводе из ове службе

Данас око 12.44 часова по пријави која је упућена Ватрогасној служби Главног града  јављено је да је пожар захватио траву и ниско растиње у мјесту Фармаци.

-На лицу мјеста изашла је једна посада са два ватрогасца. Доласком на наведену локацију припадници Службе затекли су возило у пожару као и помоћни објекат - бараку. Пожар је локализован у 13.05 часова у којем није било повријеђених лица а причињена је велика материјална штета. Подсјећамо грађане, да ће у свим случајевима гдје постоји најмања сумња у вези са начином настанка пожара бити предузете мјере и радње на утврђивању одговорности-наводе из ове службе.

У протекла 24 часа Служби заштите и спашавања Главног града упућено је укупно 23 пријаве. Од наведеног броја 13 пријава односило се на пожаре траве и ниског растиња у широј околини града и то у близини Декар пумпе, Рогамима, код Толошке шуме, Доњим Кокотима, Махали, у близини Депоније, у кругу аеродрома Шпиро Мугоша, Конику, Гостиљу, Зети, Фармацима и у два наврата у Доњој Горици у близини стадиона.

Осим поменутог реализована су три превоза воде у безводном подручју града, три интервенције на уклањању змија и два обиласка критичних локација.

-Такође одрадјена су и два контролисана паљења за потребе градјана који су жељели да на сигуран и безбједан начин изврше спаљивање одредјене површине.Служба апелује на све градјане да сви заједно дамо допринос очувању имовине и зелених површина Главног града-поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:50