Са састанка / - фото: Бошњачка странка
10/08/2021 u 15:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић позвао америчке компаниjе и бизнисмене да своj капитал уложе у Црноj Гори

Учесници састанка су поручили да jе Црна Гора, са своjим природним потенциjалима, држава пред коjом jе завидна перспектива

Предсjедник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић, био jе домаћин амбасадорки Сjедињених Америчких Држава (САД) у Црноj Гори Џуди Раjзинг Раjнке, коjа jе са сарадницима посjетила Рожаjе, наводи се у саопштењу Бошњачке странке.

У присуству предсjедника Општине Рожаjе Рахмана Хусовића, Ибрахимовић jе са амбасадорком Раjнке разговарао о потенциjалима сjевера Црне Горе, као и о важноj улози диjаспоре за економски развоj Црне Горе.

Састанку у Рожаjама присуствовали су и успjешни бизнисмени из Америке, а коjи су пориjеклом из Црне Горе. Преносећи своjа искуства, бизнисмени Смаjлjе Срдановић, Зиjо Мусић и Џемо Хот су говорили о потенциjалима за улагање у Црну Гору.

image

Са састанка

- фото: Бошњачка странка

Учесници састанка су поручили да jе Црна Гора, са своjим природним потенциjалима, држава пред коjом jе завидна перспектива, уз напомену да jе важно радити на уклањању административних бариjера, како би се природни потенциjали сjевера валоризовали на наjболjи начин.

Ибрахимовић jе захвалио амбасадорки Раjнке на константноj помоћи коjу САД пружа Црноj Гори на путу демократизациjе друштва. Посебно jе истакао захвалност за донациjе коjе jе САД обезбиjедила у борби против Ковид-19.

Он jе позвао америчке компаниjе и бизнисмене да своj капитал уложе и у Црноj Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:49