Vladimir Joković / foto: SNP
17/07/2023 u 20:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Joković: Dan Opštine Andrijevica podsjetnik na njihovo stradanje i žrtvu u NOB-u

Ne zaboravljajući njihovo junaštvo i podvige, mi moramo nastaviti da gradimo društvo jednakih šansi, bez podjela i diskriminacije, koje će počivati na četiri principa socijaldemokratije: pravdi, slobodi, jednakosti i solidarnosti, kazao je Joković

Povodom 17. jula, Dana Opštine Andrijevica, predsjednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković uputio je iskrene čestitke predsjedniku Opštine Andrijevica Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, kao i svim građanima Andrijevice.

“Iskrene čestitke povodom Dana opštine Andrijevica upućujem predsjedniku Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, kao i svim građanima andrijevičkog kraja.

Dan Opštine Andrijevica podsjeća na svijetlu tradiciju Andrijevčana, na njihovo stradanje i žrtvu koju su dali tokom Narodnooslobodilačke borbe. Ne zaboravljajući njihovo junaštvo i podvige, mi moramo nastaviti da gradimo društvo jednakih šansi, bez podjela i diskriminacije, koje će počivati na četiri principa socijaldemokratije: pravdi, slobodi, jednakosti i solidarnosti”, kazao je Joković.

Smatra da treba raditi na intenzivnom razvoju sjevera Crne Gore.

“Samim tim treba raditi i na razvoju Andrijevice, i u saradnji državnih institucija sa lokalnom samoupravom krenuti sa novim razvojnim projektima, koji će Andrijevicu promovisati kao modernu opštinu, orijentisanu prema građanima i njihovim potrebama  i otvorenu prema novim investitorima, čime će se doprinijeti poboljšanju kvaliteta života građana Andrijevice i sveukupnom napretku Crne Gore“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:21